Maison à vendre

575000€

5 chambres 255 mètres carrés

Immoweb code : 11360907
Immoweb code : 11360907

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
255 mètres carrés habitables
798 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze karaktervolle gezinswoning, gelegen op een steenworp van het bruisende dorpscentrum en het schilderachtige Oostakker-Lourdes. Met een bewoonbare oppervlakte van 255 m² en een perceel van 798 m² biedt deze eigendom heel wat mogelijkheden.
De Zuid- west georiënteerde volwassen tuin, voorzien van twee terraspartijen, omarmt de woning en zorgt voor de nodige privacy.

Bij het betreden van de woonst valt het meteen op dat vele originele materialen bewaard zijn gebleven. Zo is er bevloering in natuursteen, blokparket alsook het karakteristiek schouwelement en de trap. De leef- en eetruimte, voorzien van open haard, genieten door de verschillende grote raampartijen van een leuk groenzicht en de tuin. Aanpalend aan het leefgedeelte is er de keuken met praktische bijkeuken.

Verder biedt de gelijkvloerse verdieping plaats voor een master bedroom met ensuite badkamer en ruim bureel. Extra troef is de zijingang en grote inpandige garage. De slaapverdieping omvat maar liefst 4 slaapkamers én een douchekamer. Bovendien is er ook nog plaats voor een dressing en zolderruimte.

Kortom dit is een echte aanrader voor wie op zoek is naar een pand met karakter en goede basis dat nog naar eigen smaak kan worden opgefrist. Dit alles in een rustige, groene omgeving. Voor meer informatie of een bezoek contacteer Céline op 0472/22.37.57 of [email protected]


Contacter