Maison à vendre

265000€

2 chambres

Immoweb code : 11301828
Immoweb code : 11301828

Aperçu

2 chambres
111 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een instapklare woning, rustig gelegen, in centrum Hamme met 2 ruime slaapkamers en gunstig EPC? Dan zal dit u zeker interesseren. Betreft een instapklare rijwoning te Hamme.

De indeling is als volgt:
U betreedt de woning via de inkomhal waarna u links doorloopt naar de ruime leefruimte met gezellige gaskachel. Aansluitend bevindt zich de keuken voorzien van alle comfort zoals inductiekookplaat, oven, vaatwasmachine & frigo. Bijkomend is er beneden nog een wasplaats, voorzien met wc, lavabo & voldoende groot voor zowel wasmachine en droogkast. Tot slot is er nog een garage achteraan de woning die kan dienen als berging voor fietsen etc.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 mooie slaapkamers en de badkamer uitgerust met inloopdouche, lavabo en wc. In de overloop is er een zolderluik dat toegang geeft tot de geïsoleerde zolder wat ideaal is als opslagruimte.

Tot slot is er aan de achterkant van de woning een gezamelijke wegel met toegang tot een extra perceel. Dit geeft momenteel de mogelijkheid om privé parking te voorzien voor 2-3 wagens wat zeer handig is in de nieuwe blauwe parkeerzone van Hamme! Dit kan makkelijk omgetoverd worden tot een tuin.

Troeven:
- instapklaar
- conforme EK
- centrale ligging
- gunstig EPC D label
- 2 ruime slaapkamers
- parkeermogelijkheid voor 3 wagens

Benieuwd naar deze woning? Neem dan snel contact op met ons via [email protected] of 052 20 05 05.

Contacter