Maison à vendre

209000€

3 chambres 152 mètres carrés

Immoweb code : 11370743
Immoweb code : 11370743

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
152 mètres carrés habitables
353 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
COMPROMIS IN OPMAAK - Deze strategisch gelegen, charmante tussenwoning dateert uit de jaren '30 en bevindt zich langs de Kerkstraat te centrum Herzele. De eigendom is uiterst centraal gelegen, tussen de Groenlaan en de Stationsstraat. Winkels, de Burcht, het treinstation, ... bevinden zich vlakbij. De woning is toe aan een opfrissing/renovatie, heeft veel bergruimte en een uitgestrekte tuin.
Indeling: inkomhal, open leefruimte met aansluitende eetplaats, ruime keuken, badkamer met bad en lavabo, veranda, toilet, berging met verwarmingsinstallatie, binnenkoer met aansluitend meer bergplaatsen en een uitgestrekte, zonnige tuin.
Eerste verdieping: 2 slaapkamers. Tweede verdieping: 1 slaapkamer en zolder, bereikbaar via vaste trap. Er is een droge kelder.
Men kan eenvoudig parkeren voor de deur of aan de overkant van de straat. Dakbedekking vernieuwd, onderdak reeds aanwezig. Ramen grotendeels dubbel glas, houten profielen, centrale verwarming met stookolie, verdiepingen met houten roostering. EPC: 440 kWh/(m² jaar), label E (renovatieplicht), bewoonbare oppervlakte volgens EPC: 152 m² (kelder, bergplaatsen en open zolderkamer zijn niet meegerekend), KI: €453, elektrische installatie conform het AREI.
INTERESSANT RENOVATIEPROJECT, UITERST CENTRAAL GELEGEN + GROTE TUIN!
De naastgelegen woning te Kerkstraat 9 is eveneens te koop, u kan deze woning tevens terug vinden op de website janssens-leroy.be.
Woongebieden, geen vergunning uitgereikt (gebouwd voor 1962), geen rechterlijke

Contacter