Maison à vendre

4 chambres 152 mètres carrés

Immoweb code : 11132484
Immoweb code : 11132484

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
152 mètres carrés habitables
268 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend!

Plannen en virtuele tour: www.bellesvastgoed.be/te-koop/hoboken-hollebeekstraat-163

Deze instapklare en energiezuinige nieuwbouwwoning vinden we in een private woonwijk in Hoboken, nabij Wilrijk. De woning werd gebouwd in 2015 en is uitgerust met zonnepanelen op het platte dak. Het huis heeft dé ideale ligging: vlakbij allerhande winkels, horeca, recreatie, scholen en openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal met vestiaire. Ook is er een apart gastentoilet. De leefruimte heeft met zijn vele ramen zicht op de gezellige tuin.

De keuken werd volledig geïnstalleerden heeft toegang tot een handige berging. De eethoek bij de keuken is zeer lichtrijk.

Op de eerste verdieping vinden we 4 volwaardige slaapkamers, allemaal voorzien van veel lichtinval. De badkamer beschikt over een bad, douche en dubbele lavabo. Ook is er nog een apart toilet.

In tegenstelling tot de stedelijke ligging van de woning kan men genieten van alle rust in deze zuid tuin. Dit dankzij de combinatie van de afgesloten wijk en een groot perceel (door de gemeente behouden) natuur. In de tuin staat er nog een ruime tuinberging met regenwaterton. Ook is er een oprit.

In de wijk is nog een aparte gemeenschappelijke fietsenstalling waar iedere bewoner (van de 8 huizen) gebruik van mag maken.

Valt onder registratierechten!

Contacter