Bungalow à vendre

3 chambres 122 mètres carrés

Immoweb code : 9065339
Immoweb code : 9065339

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
122 mètres carrés habitables
570 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze degelijke vrijstaande gelijkvloerse woning met een netto bewoonbare oppervlakte van 122 m² is gelegen op een perceel van 5a 70ca. De woning is gelegen in een aangename en residentiële buurt. Op enkele minuutjes wandelen komt men in het centrum van Hoeselt, met alles wat men nodig heeft binnen handbereik zoals het cultureel centrum met speeltuin en piste, de buurtwinkel, bakkers, slager,..
De woning is netjes verzorgd, in zeer degelijke staat en zo vrijwel onmiddellijk bewoonbaar, en kan mogelijk nog verder worden opgefrist. Een aantal belangrijke werken zijn recent uitgevoerd, zoals de vervanging van de ramen incl. hoogrendementsglas (2018 - met uitzondering van enkele kleinere ramen) en isolatie van de muren (2015).

De indelingis als volgt:
inkom, woonkamer met gezellige kachel, keuken met toegang tot de veranda, wasplaats, WC, berging of bijkomende hobbykamer, die eventueel zou kunnen worden ingericht als 4de slaapkamer.
Nachthal, drie slaapkamers en badkamer. CV ruimte. Zolder.
Buiten: tuintje rondom de woning, volledig afgesloten, met voldoende privacy. Tuinberging. Voldoende parkeermogelijkheden op de netjes beklinkerde oprit.

EPC: 444 kWh/m² pj:
- CV op stookolie
- PVC ramen met dubbele beglazing / hoogrendementsglas
- geïsoleerde spouw
Mits een aantal efficiënte ingrepen kan dit EPC gevoelig verbeterd worden - meer concrete toelichting hierover tijdens een vrijblijvend bezoek!

Gelegen in effectief overstromingsgevoelig

Contacter