Maison à vendre

3 chambres 97 mètres carrés

Immoweb code : 7296233

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
97 mètres carrés habitables
422 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Houthalen staat een halfopen woning te koop met drie slaapkamers en een tuintje van 312 m2. De woning is gebouwd in 1966, ze mag wat opgefrist worden, maar ze heeft al een aantal opgeknapte ruimtes! De ligging van de woning is zeer centraal, je woont hier vlakbij het centrum van Houthalen waardoor je geniet van een vlotte bereikbaarheid.

As je binnenkomt in de woning loop je rechtdoor in de keuken, deze staat in verbinding met de leefruimte van 23,8 m2. De woonkamer heeft aan de voorkant een groot raam voor een knappe lichtinval. Om de koelte in de zomer binnen te houden, beschikt deze woning over rolluiken. Op de benedenverdieping heeft het huis links van de living een extra slaapkamer met eigen badkamer. Het zal je meteen opvallen dat deze nog zeer nieuw is! De woning is beneden helemaal aangepast voor een rolstoelgebruiker of iemand die niet makkelijk trappen doet. Verder vind je beneden nog een praktische berging en een gastentoilet. Via de woonkamer loop je in het knusse tuintje. Buiten geniet je van een overdekt terrasje en van een knappe oppervlakte! De tuin is 312 m2 groot en is netjes aangelegd met bomen, gras en een paadje.

Op de bovenverdieping telt deze woning drie slaapkamers van respectievelijk 14 m2, 10,5 m2 en 3,24 m2. De slaapkamers hebben elk een mooi raam. Boven vind je eveneens een tweede badkamer met ligbad en lavabomeubel

Contacter