Maison à vendre

4 chambres 267 mètres carrés

Immoweb code : 7429339
Immoweb code : 7429339

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
267 mètres carrés habitables
1304 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Houthalen, op de Weg naar Zwartberg, staat een prachtige villa te koop. De villa werd gebouwd in 1993, maar werd in 2014 gerenoveerd. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 250 m2 en heeft maar liefst vier slaapkamers. Het perceel is een ruime 13 are groot en geniet van verschillende troeven.

Het pand heeft een schitterende, landelijke uitstraling. De huidige eigenaars hadden de voorkant voorzien als praktijkruimte. De bureau van deze woning is namelijk 25 m2 en leent zich perfect voor een vrij beroep (zeker ook qua ligging!). Achteraan de woning vind je de prachtige leefruimte van maar liefst 43 m2 groot met een moderne, open keuken. De living is warm en sfeervol door de houten vloer en de gezellige speksteenkachel. Via grote ramen kijk je uit op je schitterende tuin. De tuin is prachtig ingericht met terras (ideaal voor je loungezetel!), gazon en speelruimte voor de kindjes. Je hebt een landelijk uitzicht door de hoge bomen achteraan. Bovendien geniet je bij deze woning van een uitpandige garage. Zo staat je wagen veilig en droog.

Verder vind je op de benedenverdieping de badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel. Op de bovenverdieping vind je vier slaapkamers en een tweede badkamer met toilet en lavabo. De bovenverdieping heeft nog wat opfrissing nodig, maar dit zijn slechts inrichtingskosten. De grote kosten zijn al voor je geda

Contacter