Maison à vendre

799000€

3 chambres

Immoweb code : 11237438
Immoweb code : 11237438

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
582 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOOP MET AANDELEN

Deze prachtige herenwoning is tot in de puntjes afgewerkt en voorzien van alle comfort.
Zo heb je een lift met 5 stopplaatsen. Een trappenhal volledig uitgewerkt in natuursteen. Een geacclimatiseerde kelder ideaal voor het stockeren van wijn. Luxe chalet en volledig afgewerkte buitenruimte. Dubbele garage + gedeelde zij-ingang om de tuin te bereiken met de auto.

Voor wie graag wil ondernemen Pal in het historisch stadscentrum van Ieper maar niet wil inboeten aan levenskwaliteit en vlot bereikbaar wil zijn is dit een schot in de roos.
Deze woning heeft aan ruimte geen gebrek. Zo zijn er maar liefst 5 verdiepen die vlot bereikbaar zijn via lift of trappenhal. De gelijkvloers bestaat uit het handelsgedeelte ( + 350 m²) . Het handelsgedeelte is via 3 verschillende ingangen bereikbaar. Vanuit het handelsgedeelte heb je ook zicht op de prachtige aangelegde tuin voorzien van een luxe chalet voorzien van koelkast, airco, openhaard, bar, wastafel, ... ideaal om volk te ontvangen of te vergaderen in alle stilte.
Op de eerste verdieping heb je nog een extra showroom + een bureauruimte.

Het privé gedeelte bestaat uit 3 verdiepen: een slaapgedeelte een woongedeelte en de ruime zolder.

Indeling:

Verdiep -1: Droge kelder (8 m²) - Geacclimatiseerde wijnkelder 40 m²

Glv: Winkelruimte/Showroom met toonbank (68 m²) - Atelier (176 m²) - Refter met toilet (9 m²) - Berging (11 m²) - Dubbele garage (51 m²) - Stookplaats (15,5 m²) - Luxe chalet (40 m²)

Verdiep +1: Berg

Contacter