Maison à vendre

429000€

4 chambres 213 mètres carrés

Immoweb code : 11412724
Immoweb code : 11412724

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
213 mètres carrés habitables
355 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Praktisch gelegen in het centrum van Jabbeke, op een steenworp afstand van scholen, openbaar vervoer, recreatie en sportmogelijkheden.

Deze eigendom is bijzonder interessant door de ruime inpandige loods van 150m² die vlot toegankelijk is via een "garage-sas" waar de gezinswagen kan geparkeerd worden. Achterliggend is er één open ruimte waar je naar believen kunt oldtimers restaureren, of een atelier voor keramiek, of een muziekstudio kunt in onderbrengen, .. De huidige eigenaars hebben tussen 2018 en 2024 het wooncomfort sterk verhoogd door vooral te investeren in energiebesparende werkzaamheden.

Indeling: ruime inkomhal met inbouwkasten en een gastentoilet. Aansluitend vind je een bureaukamer, perfect voor thuiswerk of een gelijkvloerse slaapkamer. De inpandige garage van 25m² geeft toegang tot een achterliggende loods van 125m² en biedt een doorgang naar de tuin. De woonkamer is een gezellige ruimte met een sfeervolle zithoek en eetplaats. De aangrenzende keuken heeft een schuifraam dat directe toegang geeft tot de tuin. Naast de keuken bevindt zich een mezanine, ideaal voor de kids, gamen, huiswerk maken, of als tweede tv-kamer,... Onder de mezanine vind je een droge praktische kelder. De 1ste badkamer is gelijkvloers is uitgerust met een wasplaats, een dubbele lavabo en een ligbad voor 2 personen. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en de 2de badkamer ingericht met toilet, inloopdouche en dubbele lavabo. Op de tweede verdieping bevindt de grootste

Contacter