Maison à vendre

368000€

3 chambres 190 mètres carrés

Immoweb code : 11328608
Immoweb code : 11328608

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
190 mètres carrés habitables

Description

Vente - Maison Kersbeek-Miskom

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen in de groene omgeving van Kersbeek-Miskom, biedt deze woning aan Doddelbergstraat 10 volop ruimte en comfort. Met een bewoonbare oppervlakte van 190 m² en een royale 16 are aan grond, heeft dit karaktervolle huis voldoende mogelijkheden voor zowel het binnen- als buitenleven.

Dit huis, ideaal gelegen in een rustige buurt, kenmerkt zich door zijn 3 slaapkamers, badkamer, charmante woonkamer en prachtige tuin met gemetste tuinberging. Daarnaast is er ook een grote veranda aanwezig waar het onder alle weersomstandigheden heerlijk vertoeven is.
Bovendien heeft de woning ook een propere kelder en is de zolder afgewerkt om naar de toekomst als extra kamer/kameruitbreiding te dienen. 

Het perceel van 16 are biedt niet alleen privacy en ruimte, maar ook de mogelijkheid om te lekker te tuinieren of te genieten van de zon op het huidige terras. Gezien de korte ligging bij de op- en afrit (E314) te Bekkevoort en de E40 te Tienen beschik je bovendien over een enorme toegankelijkheid indien nodig. Kortom, het beste van twee werelden.

Deze woning aan de Doddelbergstraat 10 staat bekend om haar karaktervolle uitstraling, waardoor het niet alleen een huis is, maar ook een thuis met een bijzondere sfeer. Of u nu op zoek bent naar een plek om te genieten van het gezinsleven of gewoon rust zoekt die de regio te bieden heeft, hier ben je op het juiste adres!

Laat zeker je niet afschrikken door het EPC-label, enkele ingrep

Contacter