Maison à vendre

5 chambres 308 mètres carrés

Immoweb code : 7019020

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
308 mètres carrés habitables
1094 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Wie houdt van vredige rust, wie een tikje romantisch is en wie nood heeft aan charme en comfort, is hier aan het juiste adres. Deze schitterende landelijke woning ligt aan de rand van Koersel, deelgemeente van Beringen. De kalme omgeving en de romantische stijl laten je helemaal ontspannen: je komt hier thuis op vakantie.

Als je in de grote voortuin staat, verraadt de voorgevel van deze prachtige woning meteen één van zijn troeven: grote ramen met lieve luikjes voor een zonnige lichtinval. Je komt binnen door een brede voordeur, de entree is ruim. Als je naar links gaat, wandel je in de L-vormige woonkamer met salon en eetkamer. Vanuit elk raam kijk je uit op groen: de vredige voortuin of de gezellige achtertuin. De salon loopt over in een stijlvolle keuken, deze is volledig geïnstalleerd met ingebouwde vaatwasser, koelkast, oven en combimagnetron. De vrouw, of wie weet de man des huizes zal hier ontzettend graag kokerellen. Je ziet eerst het immens gezellige terras, daarachter zie je de kindjes spelen in de tuin en als je nog verder kijkt, zie je af en toe een paardje over de weide heen huppelen.

De tuin is magnifiek en volledig zuidelijk georiënteerd. Je hebt hier drie heerlijke terrasjes: een balkon aan de woonkamer, een prachtig terras aan de keuken (met elektrische zonneschermen) en als je wat meer wind wenst, kan je ook in de tuin aan het tuinhuisje zitten. Het gras bij jou is altijd groen door de sprinkler

Contacter