Maison à vendre

2 chambres 116 mètres carrés

Immoweb code : 7303080

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
116 mètres carrés habitables
885 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Vlakbij het centrum van Koersel staat een knappe vrijstaande woning te koop op een mooi stuk grond van 8a 85ca. Het huis heeft twee slaapkamers, ligt in een zalig rustige omgeving, heeft een splinternieuwe keuken en badkamer en is ook nog eens zuidelijk georiënteerd. Ben je dus op zoek naar een landelijk gelegen woning, zonder verbouwingswerk dan ben je hier helemaal op het juiste adres!

Je komt binnen in de centrale hal van de woning. Aan de rechterkant vind je het woongedeelte, aan de linkerkant het slaapgedeelte. Rechts vind je een knappe leefruimte met open keuken. Deze leefruimte is in totaal 41 m2 en geeft uitzicht op de gezellige veranda en tuin. De keuken is helemaal nieuw, ze is gemaakt van prachtig houten materiaal en voorzien van alle keukenapparatuur. Via een toffe toog kijk je uit op de woonkamer. Zie je het al voor je? Gezellig koken en kletsen met het bezoek en met een glaasje wijn? Achter de keuken vind je nog een aparte berg- en wasruimte van 10 m2 en een inpandige garage van 22 m2. De tuin van de woning is 400 m2 en volledig zuidelijk georiënteerd. Hier profiteer je van, want dit zorgt voor een magnifieke lichtinval in de woning.

Aan de linkerkant van de woning vind je twee ruime slaapkamers van respectievelijk 17 m2 en 14 m2. De kamers zijn allemaal knap afgewerkt. Bovendien hebben alle ramen (van de hele woning) rolluiken! Zo slaap je fijn donker en blijft de kou lekker buiten. In de nachthal vind je nog een apart toilet en een badkamer. De badka

Contacter