Maison à vendre

389000€

4 chambres 197 mètres carrés

Immoweb code : 11325940
Immoweb code : 11325940

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
197 mètres carrés habitables
311 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op een boogscheut van tal van voorzieningen waaronder winkels, lagere school, treinstation, ... ligt deze heel energiezuinige, instapklare woning.

Deze woning werd volledig gestript en vernieuwd in 2018-2019, waarbij alle leidingen voor water, elektriciteit en afvoerbuizen werden vernieuwd.

Indeling van de woning:
Binnenkomen via inkomhal, uitgerust met gastentoilet en ingebouwde kastruimte voor schoenen en jassen. Deze biedt via de stalen deur toegang tot de lichtrijke woonkamer, met aansluitend de luxueuze keuken, uitgerust met toestellen (ingebouwde koelkast, vaatwasmachine, inductiekookplaat met dampkap) en voorzien van hoogwaardige materialen. Via de leefruimte hebt u zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin, voorzien van kwalitatief kunstgras. Verder op het gelijkvloers kan u een wasruimte/berging terugvinden, op vandaag ingericht als speelkamer / extra bureauruimte.

Op de eerste verdieping kan u drie volwaardige slaapkamers terugvinden, alsook de badkamer voorzien van dubbel lavabomeubel, ligbad, toilet en inloopdouche. In de badkamer is opnieuw gekozen voor luxe en kwaliteit.
Op de tweede verdieping hebt u de vierde slaapkamer, een zolderruimte en een bureauruimte voorzien op de nachthal.

Exterieur:
Buiten kan u met familie en vrienden genieten van de zonnige, aangelegde tuin en kan u zich lekker laten wegzakken in de gezellige lounge. Verder in de tuin kan u een groot, gemetseld tuinhuis terugvinden, ideaal als werkruimte voor die handige klussers, fiets-

Contacter