Maison à vendre

275000€

2 chambres 86 mètres carrés

Immoweb code : 11289878
Immoweb code : 11289878

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
86 mètres carrés habitables
125 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nabij het centrum alle rust vinden in een totaal gerenoveerde eengezinswoning? Wij hebben wat je zoekt.

In een rustige straat maar toch dichtbij scholen, openbaar vervoer, een belangrijke invalsweg, dokters in de buurt, en de onmiskenbare horeca.... Genieten van het historisch centrum en feestelijkheden van Rupelmonde en in de nabijheid van de polders van Kruibeke.

?Door de kleine hal (3 m²)  kom je in een zee van ruimte. De bureelruimte loopt over in de living en volledig uitgeruste eetkamer/open keuken (46 m²). Achteraan is er een leuke badkamer (7m²) met douche lavabo's, toilet en aansluitingen voor wasmachine/droogkast. De fijne stadstuin (38m²) geeft toegang tot het verwarmde engoed geïsoleerd tuinhuis/mancave (20m²) met diepvries en een aantal andere praktische zaken.

Vanuit de living kan je via een draaitrap naar de master bedroom (16m²) met ingemaakte kasten of je duikt het bureel/ tweede slaapkamer in (11m²).

De puike woning met nu al een EPC C en een conforme elektriciteitsinstallatie zal snel jouw hart veroveren, zeker als je de toegankelijke prijs ziet.

Op zoek naar een starterswoning of lekker chillen? Jouw vrienden zullen maar al te graag de weg naar jouw droomhuis vinden. Aarzel niet als je deze instapklare woning de uwe wil noemen.

Contacter