Maison à vendre

399000€

4 chambres 327 mètres carrés

Immoweb code : 11337414
Immoweb code : 11337414

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
327 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Karaktervolle interbellumwoning met 5 slaapkamers te Lebbeke

Deze woning is gunstig gelegen vlakbij het centrum van Lebbeke.

Je betreedt de woning via een ruime inkomhal met een aantal authentieke elementen. De leefruimte is opgebouwd in 4 delen die naadloos bij mekaar aansluiten. Vooraan de woning is een bar geïnstalleerd, ideaal om te aperitieven met bezoek. Aansluitend is een gezellige tv-ruimte en eetkamer met prachtige houten schouwmantel. De leefruimte straalt warmte en gezelligheid uit, mede door de prachtige visgraatparket.
Achteraan de woning vinden we een prachtige wintertuin, in deze overdekte ruimte is het zeer aangenaam vertoeven gedurende álle seizoenen, mede dankzij de inbouwcasette!
Naast de leefruimte is er een op te frissen keuken met toegang naar de kelder.
De eerste verdieping is te bereiken via een statige trap en omvat een badkamer, zeer ruime slaapkamer met aansluitende dressing en tweede slaapkamer met ingemaakte kasten.
Op het bovenste verdiep vinden we nog 2 mooie ruimtes waar nog 3 slaapeenheden mogelijk zijn. Extra bergruimte is er op zolderverdieping.
De afgesloten tuin is aangelegd en heeft achteraan een leuke ontspanningsruimte met pergola en tuinberging.



Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter