House for sale

399000€

4 bedrooms 327 square meters

Immoweb code : 11337414
Immoweb code : 11337414

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
327 square meters livable space

Description

House

Karaktervol huis met 5 slaapkamers te Lebbeke

Ligging:
Dit huis is gunstig gelegen vlakbij het centrum van Lebbeke. Daarnaast zijn ook scholen, winkels en het openbaar vervoer eenvoudig bereikbaar.

Omschrijving:
Je betreedt dit huis via een ruime inkomhal met een aantal authentieke elementen. De leefruimte is opgebouwd in 4 delen die naadloos bij mekaar aansluiten. Vooraan dit huis is een bar geïnstalleerd, ideaal om te aperitieven met bezoek. Aansluitend is een gezellige tv-ruimte en eetkamer met prachtige houten schouwmantel. De leefruimte straalt warmte en gezelligheid uit, mede door de prachtige visgraatparket.
Achteraan dit huis vinden we een prachtige wintertuin, in deze overdekte ruimte is het zeer aangenaam vertoeven gedurende álle seizoenen, mede dankzij de inbouwcasette!
Naast de leefruimte is er een op te frissen keuken met toegang naar de kelder.
De eerste verdieping is te bereiken via een statige trap en omvat een badkamer, zeer ruime slaapkamer met aansluitende dressing en tweede slaapkamer met ingemaakte kasten.
Op het bovenste verdiep vinden we nog 2 mooie ruimtes waar nog 3 slaapeenheden mogelijk zijn. Extra bergruimte is er op zolderverdieping.
De afgesloten tuin is aangelegd en heeft achteraan een leuke ontspanningsruimte met pergola en tuinberging.

Indien je op zoek bent naar een ruime maar zeer ruime woning met veel charme en authentieke elementen, maak dan zeker snel je afspraak!


Troeven

Get in touch