Maison à vendre

325000€

3 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 11348428
Immoweb code : 11348428

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
130 mètres carrés habitables
992 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een instapklare woning met 3 slaapkamers op een ruim perceel gelegen te regio Lede? Lees dan zeker verder!

De sterke punten van deze woning zijn de 3 ruime slaapkamers, aangelegde oprit met achteraan een carport voor 2 wagens en voldoende opslagruimte, ruime zolder die kan dienen als extra berging of de mogelijkheid tot het creëren van een extra kamer, volledig geïnstalleerde keuken en PVC-raamwerk met hoogrendementsbeglazing.

 

Indeling:
GLV: Via de inkomhal (12m ²) kan zowel de volledig geïnstalleerde keuken (23m²), alsook de lichtrijke woonkamer (30m²) bereikt worden. De gang gelegen achter de keuken geeft toegang tot het aparte toilet (1,5m²) alsook tot een extraruime berging (11m²).
1steV: In de eerder vernoemde inkomhal bevindt zich de trap die leidt naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich in totaal 3 ruime slaapkamers (14m², 13m², 11m²), een nachthal (5m²) en badkamer (4m²) uitgerust met toilet, douche en wastafel op meubel. In de nachthal bevindt zich het luik en de uitschuifbare trap die toegang geeft tot de ruime zolder (30m²) waar het dak reeds geïsoleerd werd.


Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Geïnteresseerd in deze aantrekkelijke woning? Aarzel dan niet langer om contact met ons op te nemen!

Contacter