Maison à vendre

719000€

3 chambres 236 mètres carrés

Immoweb code : 11331786
Immoweb code : 11331786

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
236 mètres carrés habitables
343 mètres carrés de terrain
Disponible le : 31/01/2025

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
UITSTEKEND EPC Label A met Energiescore van 58 kWh / (m2 jaar)

Gebouwd in 2014 door Kwadraat, is de woning ontworpen met veel natuurlijk licht en gebruik van hoogwaardige materialen en energiezuinige technologieën. Het moderne, strakke en uniforme architecturale concept richt zich op ruimte en licht.

De woning is ontworpen met oog voor detail en biedt een ideale mix van modern design en gezelligheid. Met ruime kamers, een goed doordachte indeling en een prachtige tuin, is deze stadsvilla perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en luxe in een rustige omgeving. Of je nu geniet van een ontspannen avond thuis of een wandeling maakt in de groene omgeving, hier vind je de perfecte balans tussen stadsleven en natuur.

Met 3 slaapkamers, een volledige zolderverdieping (met een grote multifunctionele zolderruimte), 1 badkamer en een bewoonbare oppervlakte van 236m2, biedt de woning op de begane grond een ruime inkomhal met inbouwkast, apart toilet, een ruime garage, leefruimte en een open keuken met hoogwaardige afwerking (Siemens apparatuur).

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een badkamer en toilet. De grootste slaapkamer beschikt over een aparte dressing, waardoor het een zeer ruime slaapkamer is. De tweede verdieping omvat een technische ruimte en een multifunctionele zolderkamer van 28m2.

Kijkdagen op 10 en 11 Mei. Neem vlug contact op om een afspraak te maken via [email protected].

Contacter