Maison à vendre

289000€

4 chambres 265 mètres carrés

Immoweb code : 11314509
Immoweb code : 11314509

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
265 mètres carrés habitables
473 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Charmante te renoveren woning gelegen aan Noordstraat 273, 9990 Maldegem. Deze karaktervolle woning biedt een uitstekende renovatiekans voor wie op zoek is naar een ruime gezinswoning in een rustige buurt.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die uitnodigt tot verdere verkenning van het huis. De leefruimte straalt een warme sfeer uit en biedt tal van mogelijkheden om uw eigen stempel te drukken op de woning. De aangrenzende keuken, hoewel nog te renoveren, biedt veel potentieel en kan worden omgetoverd tot een moderne en functionele ruimte.

De woning staat op een royaal perceel van 473 m², waardoor er voldoende ruimte is voor buitenactiviteiten. De Energieprestatiecertificaat (EPC) score van 624 kWh/m² biedt ruimte voor verbetering, wat de mogelijkheid biedt om de woning energiezuiniger te maken tijdens de renovatie.

Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers, elk met hun eigen charme en mogelijkheden. Daarnaast beschikt de woning over een zeer ruime zolder, die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot extra slaapkamers, een speelruimte of een thuiskantoor, afhankelijk van uw behoeften.

Eén badkamer is momenteel aanwezig, maar er is ruimte voor uitbreiding of renovatie om aan de behoeften van een modern gezin te voldoen.

Tot slot is er nog een zeer ruime garage, een wasplaats en een ruime tuinberging.

Contacter