Maison à vendre

489000€

3 chambres 190 mètres carrés

Immoweb code : 11276868
Immoweb code : 11276868

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
190 mètres carrés habitables
160 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De woning is gelegen aan de Winketkaai te Mechelen. Een echte toplocatie voor wie in de stad, maar buiten het drukke centrum wil wonen. De Grote Markt, winkels, scholen en het station liggen allemaal op wandel- en fietsafstand. Verder ontsnapt u met de wagen aan het stadsverkeer dankzij de uitstekende verbinding met de E19 Antwerpen/Brussel via de Battelsesteenweg.

De woning ligt niet aan de straat, maar aan een afgesloten binnenplein dat enkel toegankelijk is voor de bewoners. Vanuit de inkomhal met vestiairekast komt u binnen in de ruime en lichtrijke woonkamer. De open keuken, vernieuwd in 2020 en volledig geïnstalleerd, maakt het geheel af. Op het gelijkvloers bevinden zich ook een toilet en een bergruimte. Op de eerste verdieping geeft de nachthal u toegang tot verschillende ruimtes. De masterbedroom met ensuite en een eigen terras is afgewerkt met ingemaakte kasten en een bibliotheek. In de badkamer, ook vernieuwd in 2020, treft u een ruime inloopdouche, dubbele lavabo en een infraroodstrip aan. Verder bestaat dit verdiep nog uit een wasberging en een tweede toilet. Op de tweede verdieping liggen nog twee volwaardige slaapkamers, een ruim bureau en een douchekamer.

Dankzij de zonnepanelen bespaart u enorm op uw elektriciteitsfactuur. De woning geniet van een volledig aangelegde stadstuin. In de gemeenschappelijke ondergrondse parking beschikt de woning over een eigen staanplaats en een ruime kelderberging, allebei inbegrepen in de prijs.

EPC: 118 kWh/m²/jaar

Contacter