Maison à vendre

330000€

2 chambres 122 mètres carrés

Immoweb code : 11343195
Immoweb code : 11343195

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
122 mètres carrés habitables
103 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze instapklare woning in Merksem is een ideale plek voor wie op zoek is naar een gezellige woning met tuin en terras. De woning heeft twee slaapkamers met mogelijkheid om er nog 2 extra te creëren en is gebouwd in 1952. Het perceel is 103 m² en de bewoonbare oppervlakte is 122 m² (zonder zolderruimte).
Je betreedt de woning via een ruime hall met gastentoilet. De woonkamer is aansluitend aan de eetkamer en de open geïnstalleerde keuken. De keuken is voorzien van kookplaat, dampkap, vaatwasser, oven, spoelbak en ijskast.
De toegang tot de tuin is via de keuken. Deze tuin is voorzien van een ruim tuinhuis en is mooi ingericht met lounge en eettafel.
De tuin is gelegen op het noordwesten, waardoor je heerlijk kunt genieten van de zon in de middag en avond of te ontspannen in de zomermaanden.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 zeer ruime slaapkamers, een dressing en een badkamer met lavabo en douche.
Via een luik kan je de zolder betreden van 43 m², hij is volledig geïsoleerd en heeft 2 Velux ramen. Deze kan nog volledig naar eigen smaak worden ingericht als master bedroom, kinderkamers, hobby ruimte,....
De ligging van de woning is ideaal, met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand. Mogelijkheid overname huurgarage.
Bijzonderheden :
- Brede voorgevel
- Instapklaar
- 2 slaapkamers met grote af te werken zolder voor extra kamers
- Ruime kelder
- Energiezuinig
- Vernieuwd dak + isolatie 2022 + veluxen
- Elektrische rolluiken

Contacter