Maison à vendre

366200€

3 chambres 160 mètres carrés

Immoweb code : 11262310
Immoweb code : 11262310

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
160 mètres carrés habitables
272 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Met haar ligging in het pittoreske dorp Slijpe is deze charmante halfopen woning perfect gelegen op een boogscheut van de kust en te midden de Polders met zijn vele fiets- en wandelroutes.

De woning heeft een praktische indeling met op het gelijkvloers inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met open keuken (naar keuze - budget inbegrepen in de verkoopprijs) en een ruime wasplaats. Ook op de verdieping vindt u alle comfort die u nodig heeft : 3 slaapkamers, afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad, douche en badkamermeubel met dubbele lavabo. De ruime zolder is via een vaste trap toegankelijk. De woning beschikt tevens over een grote zuid-gerichte tuin.

De woning is volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en instapklaar. Het huis is voorzien van een regenwaterpomp, hoogrendementscondensatieketel, ventilatiesysteem D en zonnepanelen dewelke de woning uiterst energievriendelijk maken.

Heel goede bereikbaarheid op slechts 3 minuten van de E40 en op slechts 10 minuten van het strand.

Geniet hier van alle voordelen van zowel kust als platteland. Vraag een bezoek aan en laat u verleiden door deze instapklare kwalitatieve woningen!

Aankoop met 6% BTW mogelijk! (informeer naar de voorwaarden).

Contacter