Huis te koop

366200€

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11262310
Immoweb code : 11262310

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
272 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante instapklare woning in het pittoreske Slijpe

Met haar ligging in het pittoreske dorp Slijpe is deze charmante halfopen woning perfect gelegen op een boogscheut van de kust en te midden de Polders met zijn vele fiets- en wandelroutes.

De woning heeft een praktische indeling met op het gelijkvloers inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met open keuken (naar keuze - budget inbegrepen in de verkoopprijs) en een ruime wasplaats. Ook op de verdieping vindt u alle comfort die u nodig heeft : 3 slaapkamers, afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad, douche en badkamermeubel met dubbele lavabo. De ruime zolder is via een vaste trap toegankelijk. De woning beschikt tevens over een grote zuid-gerichte tuin.

De woning is volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en instapklaar. Het huis is voorzien van een regenwaterpomp, hoogrendementscondensatieketel, ventilatiesysteem D en zonnepanelen dewelke de woning uiterst energievriendelijk maken.

Heel goede bereikbaarheid op slechts 3 minuten van de E40 en op slechts 10 minuten van het strand.

Geniet hier van alle voordelen van zowel kust als platteland. Vraag een bezoek aan en laat u verleiden door deze instapklare kwalitatieve woningen!

Aankoop met 6% BTW mogelijk! (informeer naar de voorwaarden).

Neem contact op