Maison à vendre

329000€

4 chambres 151 mètres carrés

Immoweb code : 10845117
Immoweb code : 10845117

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
151 mètres carrés habitables
723 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- VERKOCHT -

Rustig gelegen op een mooi perceel van 7a23ca treffen we deze HOB aan met zicht op agrarisch gebied. De woning uit begin jaren '80 heeft een zeer solide structuur met betonnen gewelven en verkeert in een goede staat van onderhoud. Enige opfrissing is wenselijk.

De woning omvat op het GVL een inkomhal, gastentoilet, leefruimte met salon (met houtkachel) en eetplaats en keuken met toegang tot de veranda. Vanuit de veranda heb je toegang tot de ruime droge kelder en de grote tuin van zo'n 5a.

Op de 1e verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer met bad/douche, lavabo en toilet. Via een valluik met uittrektrap bereik je de ruime stockagezolder met de mogelijkheid tot het maken van extra kamers, bij het plaatsen van een vaste trap. De dakstructuur is goed.

Tot slot heeft deze eigendom ook nog een aparte garage met plaats voor 2 auto's en bergzolder, een overdekte stalling en een oprit met plaats voor meerdere auto's.

Troeven zijn ongetwijfeld de aangename ligging, de structuur, 4 SLK's, grote garage en tuin met zicht op natuur.

Wil jij de nieuwe eigenaar worden van deze te moderniseren starters- of gezinswoning, bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Contacter