Maison à vendre

675000€

5 chambres 316 mètres carrés

Immoweb code : 11092202
Immoweb code : 11092202

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
316 mètres carrés habitables
720 mètres carrés de terrain

Description

Betreed het idyllische Roksem en ontdek een villa die het b…

Betreed het idyllische Roksem en ontdek een villa die het beste van landelijk wonen combineert met de moderne gemakken van het leven. Deze statige woning bevindt zich in een rustige woonomgeving, waar het landelijke gevoel hand in hand gaat met de nabijheid van voorzieningen, winkels en recreatiemogelijkheden, waaronder het betoverende natuurdomein de Hoge Dijken op wandel- en fietsafstand. Met een vlotte connectie naar naburige gemeentes en de autosnelweg richting Oostende en Brugge, is deze villa een oase van rust met de wereld binnen handbereik.

Bij het betreden van de woning op het gelijkvloers word je verwelkomd door een mooie open inkomhal met apart gastentoilet. De grote leefruimte straalt warmte uit, terwijl de recent vernieuwde keuken, slechts 3 jaar geleden, als een ware eyecatcher fungeert. De lumineuze veranda voegt een vleugje elegantie toe, terwijl de wasberging met douchekamer en de garage met 2 staanplaatsen het gemak van het dagelijkse leven vergroten.

De tuin, toegankelijk vanuit de woning en de achterliggende straat, verwelkomt je met een zuidoostelijke oriëntatie. Hier vind je een tuinhuis, een terras, een bar en zelfs een jacuzzi, waardoor de buitenruimte een perfecte oase van ontspanning wordt.

Op de eerste verdieping kan de ruimte slim worden ingedeeld voor zowel privé als werkgedeelte. Vier slaapkamers bieden comfort, met de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. Een badkamer en een extra wc zorgen voor het nodige gemak.

Het tweede verdiep bestaa…

Contacter