Maison à vendre

695000€

4 chambres 343 mètres carrés

Immoweb code : 11309736
Immoweb code : 11309736

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
343 mètres carrés habitables
791 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Riante, instapklare villa in pastorijstijl met zuid-gerichte tuin
Ligging:
Deze ruime woning in pastorij-stijl is zeer rustig gelegen in een kindvriendelijke wijk te Poederlee met alle faciliteiten nabij.

Omschrijving:
We betreden de woning via een centrale, ruime inkomhal met apart gasten-toilet. Vanuit de inkomhal komen we toe in de prachtige, licht-rijke eetruimte en doorloop richting de gezellige leefruimte. De leefruimte is eveneens voorzien van open haard en met de dubbele deur komt u toe bij de ruime bureel/hobby-ruimte met pelletkachel en met trap naar bovenliggende ruimte. Verder geniet de gelijkvloerse verdieping van een ingerichte keuken met SMEG gasfornuis, vaatwasser, koelkast en aansluitende berging.

Via de houten trap komt u op de eerste verdieping en vinden we een masterbedroom met dressing en idyllisch balkon, 3 ruime slaapkamers, badkamer met douche en ligbad en wasplaats.

Tot slot is er via de vaste trap toegang tot de ingerichte zolderverdieping. De woning geniet verder nog van een aangename zuid-gerichte tuin (+- 350m²) met verwarmd zwembad en tuinhuis.

Extra:
- De woning is beschikbaar vanaf eind januari 2025
- Energiezuinig (EPC B) met 8 zonnepanelen en recente CV-ketel 2021
- Vermelde oppervlakten zijn indicatief Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter