Maison à vendre

3 chambres

Immoweb code : 10832046
Immoweb code : 10832046

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
472 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
IN OPTIE -- Deze bijzonder ruime rijwoning met een bruikbare vloeroppervlakte van 258 m² (netto berekend, incl garage) is gelegen langs de Visésteenweg ter hoogte van nummer 239 in Zichen-Zussen-Bolder, een landelijke deelgemeente van Riemst. De supermarkt, de krantenwinkel, de apotheek liggen allen vlakbij. Het centrum van Riemst ligt op een drietal kilometer. Na een tiental minuutjes rijden komt men al in het centrum van Maastricht of Tongeren.

De structuur van deze bijzonder ruime woning is zeer degelijk te noemen, zodat deze woning de ideale basis kan zijn voor een mooie renovatie.

Indeling:
Gelijvloers:
ruime inkomhal met trap naar de verdieping, berging met voorzieningen voor wasplaats, zeer ruime inpandige garage met elektrische poort, zowel aan de straatzijde als in de achtergevel, zodat doorgang mogelijk is met de wagen tot op de binnenkoer.
Eerste verdieping:
overloop met toilet, aparte keuken, bijzonder ruime leefruimte in L-vorm, ingedeeld in eet- en zitruimte, balkon, eerste slaapkamer, badkamer.
Tweede verdieping:
overloop, twee degelijke slaapkamers, ruime zolder die nog verder kan worden ingericht als vierde slaapkamer, tweede zolder die dienst kan doen als berging/dressing
buiten:
volledig ingesloten binnenkoer die mits de juiste aankleding en inrichting een mooie plek kan worden voor inrichting van een ruim en leuk terras, tuin.

EPC: 298 kWh/m² - label C - deze woning is bijgevolg niet onderhevig aan de renovatieplicht.

Dit eigendom kan interessant

Contacter