Maison à vendre

274000€

3 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 10797882
Immoweb code : 10797882

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
267 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Karaktervolle woning met hoog rock 'n roll- gehalte te koop! Volledig instapklaar. Gunstige EPC- score, asbestveilig en de elektriciteit is volledig conform.

Het huis werd volledig gerenoveerd tussen 2008 en 2010 met duurzame materialen: een volhouten parketvloer, een tijdloze en kwalitatieve keuken met granieten werkblad en verrassend veel opbergruimte, smaakvolle cementtegels in de keuken, de hal, de badkamer, het toilet en de wasplaats, de originele houten vloer werd opgeschuurd op de bovenverdiepingen.

De woning omvat o.a.: inkomhal, woonkamer, keuken, toilet, wasplaats, badkamer met ligbad en douche, 3 slaapkamers, ruimte die dienst kan doen als dressing, bureau of ... Gezellige stadstuin met aanpalende garage.

Recent werden nog enkele aanpassingswerken gedaan: zo werd onlangs een elektrische garagepoort geïnstalleerd en werd het schrijnwerk en het dak van de garage vernieuwd. Er werd ook een nieuwe boiler geplaatst. In de tuin werden een terras aangelegd en een pergola geplaatst.

Gelegen op wandel- en fietsafstand van het stadscentrum, supermarkten, bushalte, station... De autosnelweg is vlot bereikbaar.

Aan de makelaars en immokantoren vraag ik beleefd om geen contact op te nemen.



Contacter