Maison à vendre

565000€

4 chambres 361 mètres carrés

Immoweb code : 11297543
Immoweb code : 11297543

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
361 mètres carrés habitables
430 mètres carrés de terrain

Description

immeuble mixte

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze statige eigendom trekt een wereld van mogelijkheden open. Dit gebouw bestaat uit een kantoorruimte en 2 verhuurde appartementen.
Hier zijn tal van opties mogelijk zoals een kinderdagverblijf, een dokterspraktijk, kantoor, kangoeroewoning,...etc. In elk geval is dit gebouw een buitenkans.
Gelijkvloers
Het gelijkvloers is maar liefst 151m² groot en bestaat uit een inkom met balie en wachtruimte. Er zijn 4 private kantoorruimten en een vergaderzaal.
Uiteraard ook een ruime berging, ingerichte keuken en sanitair.
Sommige kantoorplaatsen hebben uitzicht en toegang tot een groen stukje natuur, de tuin.
Er zijn 4 bijhorende staanplaatsen. Als extra hebben we alarm, airco voor koeling en warmte. Uiteraard zijn er ook zonnepanelen voorzien en warmtepomp.
Epc label = A.
1e en 2e Verdieping
Hier treft men 2 verhuurde appartementen aan met een gezamelijke opbrengst van 1257,96€/maand Het appartement op de eerste verdieping is 145m² en telt 3 slaapkamers. Het appartement op de 2e verdieping is 65m² met 1 slaapkamer.
Beiden zijn goed ingericht met een uitgeruste keuken en badkamer. Verwarming is individueel met een recente hoogrendementsketel. Er is ook een bijhorende staanplaats voorzien.
Gunstig Epc label = B en C.

Contacter