Maison à vendre

270000€

2 chambres 134 mètres carrés

Immoweb code : 11338889
Immoweb code : 11338889

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
134 mètres carrés habitables
280 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gezellige halfopen bebouwing met twee slaapkamers en tuin.

De woning is gelegen aan de Stationsstraat te Sint-Katelijne-Waver. Deze uitstekend bereikbare locatie maakt het mogelijk om te voet of met de fiets alle voorzieningen te bereiken. Bovendien is de verbinding met de E19 Antwerpen/Brussel en met de stad Mechelen ook zeer vlot. Indeling: U betreedt de woning via de ruime inkomhal. Deze brengt u vervolgens in de woonkamer waar de hoeveelheid natuurlijk licht onmiddellijk in het oog springt. Vervolgens komt u de eetkamer tegen. Dankzij de opengetrokken muur voelen deze twee ruimtes verbonden met elkaar. Achteraan de woning komt u de keuken tegen. Deze grote ruimte biedt plaats aan een volledig geïnstalleerde keuken alsook een volwaardige ontbijttafel. Tenslotte treft u nog de vernieuwde badkamer aan. Op de eerste verdieping kan u twee ruime slaapkamers terugvinden. Op dit verdiep werd ook een extra toilet gecreëerd. Tot slot kunt u de zolderverdieping bereiken. Deze werd nageïsoleerd maar dient nog te worden afgewerkt.
Extra: De woning beschikt over een aangenaam stadstuintje waar zo goed als geen inkijk mogelijk is. Ook is de woning voorzien van een ruime oprit waar u gemakkelijk enkele wagens kwijt kunt.
EPC: 402 kWh/m²/jaar
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse

Contacter