Huis te koop

270000€

2 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 11338889
Immoweb code : 11338889

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
280 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen bebouwing met twee slaapkamers en tuin

Gezellige halfopen bebouwing met twee slaapkamers en tuin.

De woning is gelegen aan de Stationsstraat te Sint-Katelijne-Waver. Deze uitstekend bereikbare locatie maakt het mogelijk om te voet of met de fiets alle voorzieningen te bereiken. Bovendien is de verbinding met de E19 Antwerpen/Brussel en met de stad Mechelen ook zeer vlot. Indeling: U betreedt de woning via de ruime inkomhal. Deze brengt u vervolgens in de woonkamer waar de hoeveelheid natuurlijk licht onmiddellijk in het oog springt. Vervolgens komt u de eetkamer tegen. Dankzij de opengetrokken muur voelen deze twee ruimtes verbonden met elkaar. Achteraan de woning komt u de keuken tegen. Deze grote ruimte biedt plaats aan een volledig geïnstalleerde keuken alsook een volwaardige ontbijttafel. Tenslotte treft u nog de vernieuwde badkamer aan. Op de eerste verdieping kan u twee ruime slaapkamers terugvinden. Op dit verdiep werd ook een extra toilet gecreëerd. Tot slot kunt u de zolderverdieping bereiken. Deze werd nageïsoleerd maar dient nog te worden afgewerkt.
Extra: De woning beschikt over een aangenaam stadstuintje waar zo goed als geen inkijk mogelijk is. Ook is de woning voorzien van een ruime oprit waar u gemakkelijk enkele wagens kwijt kunt.
EPC: 402 kWh/m²/jaar
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? B

Neem contact op