Maison à vendre

365000€

6 chambres 279 mètres carrés

Immoweb code : 11370313
Immoweb code : 11370313

Aperçu

6 chambres
1 salle de bains
279 mètres carrés habitables
695 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- Bezoekdag: ZA 18/5 (VM) - enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

Op wandelafstand van het centrum van Sint-Lievens-Houtem met winkels, scholen, openbaar vervoer, ... maar ook met een goede verbinding tot Herzele, Wetteren en de E40, treffen we deze halfopen bebouwing aan op een perceel van bijna 7a.

Deze eigendom heeft de grootte van 2 huizen (had vroeger ook 2 huisnummers) en heeft hierdoor een bew. opp. van maar liefst 279m². De gevelbreedte meet 14m. De woning werd stevig opgetrokken, kreeg eerder al een nieuwe voorgevel en verkeert in een zeer goede staat van onderhoud. EPC D, dus geen renovatieplicht binnen de 5 jaar!

Op het GVL hebben we een inkomhal, ruime leefruimte met salon en eetplaats, halfopen keuken met toegang tot de wasplaats, stook-/bergplaats en badkamer met bad, douche, dubbele lavabo en toilet. Vanuit de keuken en berging heeft u bovendien toegang tot het grote terras van 57m² met aangename groene tuin!

Door de vele raampartijen en lichtkoepels is deze woning zeker lichtrijk te noemen.

Op de 1e verdieping zijn er maar liefst 6 slaapkamers mogelijk en een tweede (kleine) badkamer met toilet en lavabo. Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping, die momenteel dienst doet als stockageruimte. Er is ook een praktische kelder aanwezig.

Tot slot beschikt de woning ook nog over een inpandige garage met plaats voor 1 auto.

Wil jij de nieuwe eigenaar worden van deze ruime gezinswoning, bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar info@…

Contacter