Maison à vendre

649000€

3 chambres 250 mètres carrés

Immoweb code : 11332416
Immoweb code : 11332416

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
250 mètres carrés habitables
808 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. ENERGIEZUINIGE 4-Gevel TE KOOP in Lennik.
Volledige gerenoveerde woning volgens de laatste nieuwe energienormen.
Er werd niet bespaard op het energiezuinig maken van de woning en hiervoor werden de moeilijkste en dringendste zaken reeds gedaan.
Met een EPC van 81 (= label A) is dit zeker ook gelukt.
De woning voldoet zo reeds aan de normen tot 2050.
Indien er nog pv-zonnepanelen worden bijgeplaatst op de bijwoning, dan kan mits een investering van 3 à 5.000€ dit tot een BEN-woning of zelfs een volledig energieneutrale woning verder getransformeerd worden.
Het dak van de bijwoning heeft een Oost-West oriëntatie, ideaal voor een langere en gelijkmatigere dagproductie van pv-zonnestroom.
De woning heeft volgende indeling op het gelijkvloers: inkomhal met apart toilet, grote lichtrijke woonkamer, open keuken met zicht op de tuin.
Deze keuken is hyper-uitgerust. Daarnaast vinden we nog een ruime bijkeuken ingericht als wasplaats met ingemaakte kasten en technische ruimte met toegang tot terras en tuin .
Ook vinden we op de gelijkvloerse verdieping een slaapkamer met eigen badkamer (lavabo en inloopdouche). Op de eerste verdieping vinden we de nachthal met toegang tot nog maar liefst 3 slaapkamers met allen ingemaakte kasten en de 2de badkamer (ligbad, douche en lavabo). De nachthal functioneert als media-ruimte.

Beschrijving bijgebouwen:
Het ene bijgebouw werd ingericht als een echt tiny-h

Contacter