Maison à vendre

245000€

6 chambres 126 mètres carrés

Immoweb code : 11304987
Immoweb code : 11304987

Aperçu

6 chambres
1 salle de bains
126 mètres carrés habitables
70 mètres carrés de terrain

Description

Woning

Désolé il n'y a pas de traduction française. Rijwoning met tal van mogelijkheden te Sint-Niklaas
Op zoek naar jouw thuis in het bruisende hart van Sint-Niklaas? Zoek niet verder! Deze woning, slechts een steenworp verwijderd van de markt, wacht op jouw persoonlijke touch en creatieve visie. Met winkels, scholen en openbaar vervoer op loopafstand, is de locatie onverslaanbaar.
Indeling: je betreedt de woning via de inkomhal, de aangrenzende ruimte (momenteel ingericht als slaapkamer) biedt verschillende mogelijkheden - van een gezellige lichtrijke woonruimte met open keuken. Verder bevindt zich hier ook een praktische berging/wasruimte met een vernieuwde hoogrendementsketel, en naastliggende uitgeruste badkamer met inloopdouche, modern meubel en toilet.
Op de 1ste verdieping heeft men 2 kamers die nog verder af te werken zijn tot extra slaapkamer(s) of 2de badkamer (voorzieningen aanwezig) en mogelijkst het creëren van een dakterras.
Op de 2de verdiepingen bevinden zich 3 slaapkamers en een 2de toilet. Vanuit de overloop heeft men een toegangsluik naar de zolder waar u nog extra bergruimte heeft.
De troeven? Deze woning is niet alleen perfect voor starters, maar ook voor investeerders die op zoek zijn naar een unieke opbrengst. En laten we de recente renovaties niet vergeten: de gevel is slechts drie jaar geleden voorzien van een frisse laag crepi en de PVC ramen stralen moderniteit uit.
Breng zelf uw bod uit op deze woning, U kan uw bod doen via onze webs

Contacter