Maison à vendre

299000€

3 chambres 161 mètres carrés

Immoweb code : 11345756
Immoweb code : 11345756

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
161 mètres carrés habitables
154 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een woning met 3 slaapkamers , leuke stadstuin en gelegen nabij het centrum van Sint-Niklaas? Lees dan snel even verder.

De vlotte verbinding naar Gent en Antwerpen, de toplocatie in Sint-Niklaas en de prachtige leefruimte en veranda zijn maar enkele troeven van deze woning.

Indeling:
GLV: de inkomhal (6m²), waar we het eerste toilet terugvinden, geeft toegang tot de lichtrijke en ruime leefruimte (68m²) met aaneensluitend een open keuken  voorzien van een kookplaat, een oven en vele ingemaakte kasten. Naast de leefruimte bevindt zich de mooie veranda (14m²) dat rechtstreeks toegang geeft tot de toffe stadstuin.1steV: via de traphal gaan we verder naar de nachthal (2m²) waar de eerste  slaapkamer (13m²) zich bevindt alsook de wasplaats (6m²) met aansluitingen voor droog- en wasmachine, bureauruimte (6m²) en badkamer (9m²) voorzien van een ligbad en 2de toilet. 
2de V: via de trap vinden we de nachthal dat op haar toegang geeft tot 2 slaapkamers (17-12m²) en een douchekamer (2m²). 

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Spreekt deze woning jou aan? Maak dan snel een afspraak via ons kantoor.

Contacter