Maison à vendre

3 chambres 145 mètres carrés

Immoweb code : 7036626

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
145 mètres carrés habitables
343 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In een rustiek straatje vind je deze halfopen bebouwing met aangename tuin uit 1968. Het straatje heet Bevingen-centrum en ligt, drie keer radenà In Bevingen. Bevingen is een kerkdorpje van Sint-Truiden, het ligt ten zuiden van deze stad en is er gedeeltelijk aan vast gebouwd. Bevingen kent slechts 555 inwoners. Je geniet hier van een Frans-achtig vakantiegevoel. Maak zeker een ommetje in deze prachtige omgeving, je ziet meteen waar deze streek gekend om is: zijn sappige fruitboomgaarden.

De ingang van deze halfopen woning vind je aan de rechterzijkant, aan deze kant kan je eveneens je auto in de garage zetten. Via de hal kom je in de woonkamer terecht, deze bestaat uit twee delen. Een zeer ruime salon aan de voorkant, die overloopt in een speelkamer voor de kindjes. Aan de achterkant van de woning kom je in een mooie veranda waar de keuken is geïnstalleerd. Terwijl je aan het koken bent, kijk je uit op je zalige tuin. De keuken is ruim genoeg om je eettafel te plaatsen. In deze keuken heb je de buitendeur en een deurtje naar de moderne badkamer met ligbad en lavabo.

De tuin is enorm aangenaam, je hebt een heerlijk terrasje waar je zult genieten van de opkomende zon. Rechts, vind je een deurtje naar de garage. Links, kom je in een bergruimte: je kan hier heel wat kwijt! De tuin heeft een paadje tot achteraan in de tuin en bestaat verder uit een net grasveld.

Terug naar de inkomhal neem je een statige trap naar boven. Hier vind je drie ruime slaapkamers.

Contacter