Maison à vendre

3 chambres 170 mètres carrés

Immoweb code : 11037297
Immoweb code : 11037297

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
170 mètres carrés habitables
634 mètres carrés de terrain

Description

Maison villageoise

Désolé il n'y a pas de traduction française. Landelijke woning met 3 slaapkamers en leuke stadstuin in het centrum van Tessenderlo

Deze leuke gerenoveerde gezinswoning ligt in hartje Tessenderlo. Deze ligging heeft heel wat voordelen; zo ligt het vlakbij het centrum met haar winkels, scholen en horeca. Maar het bevindt zich ook op een boogscheut van de op- en afrit van de E313.

Deze karaktervolle woning werd stevig gebouwd in 1929 en werd volledig gerenoveerd in 2000, sindsdien altijd goed onderhouden.

We betreden de woning via de charmante inkomhal, met apart gastentoilet. De inkomhal leidt ons naar de leefruimte. De woonkamer (31,10 m²) is aangenaam ruim en super gezellig, mede dankzij het behoud van de authentieke deuren. De open keuken met eiland (36 m²) is erg praktisch ingericht en kijkt uit op de tuin. De keuken bevat een ingebouwd afwasmachine van Bosch, dampkap, oven en inductiekookplaat. Op het gelijkvloers vinden we ook nog een toffe ruimte, die momenteel is ingericht als bureau (17,40 m²). Hier is het heerlijk vertoeven dankzij de vele lichtinval door de grote ramen. Wanneer het wat kouder wordt, kan je hier genieten van de warmte en gezelligheid van de gashaard. Via de keuken bereik je ook de praktische voorraadkelder.

Via de originele trap bereiken we de eerste verdieping, waar er zich 2 mooie slaapkamers (12,60 en 12 m²) bevinden. Deze zijn allebei voorzien van centrale verwarming, vliegenramen en een mooie laminaatvloer. De badk

Contacter