Maison à vendre

275000€ Ancien prix 318 000 €

3 chambres 172 mètres carrés

Immoweb code : 11037767
Immoweb code : 11037767

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
172 mètres carrés habitables
766 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. In een rustige straat, vlakbij het centrum van Tessenderlo met al zijn winkels, scholen en horeca vinden we deze vrijstaande gezinswoning terug. Ook de op- en afrit van de E313 bevindt zich op slechts enkele minuutjes rijden.
Op het gelijkvloers bereiken we via de inkomhal de ruime woonkamer (39 m²). De grote ramen (dubbel glas en houten profielen) zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. De keuken is evenzeer aangenaam ruim (16 m²) en loopt uit in de veranda (16 m²) die een leuk zicht op de tuin biedt. Er is een toilet apart aanwezig op de gelijkvloerse verdieping.
Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers (14,45 , 13,26 en 14,10 m²). Er is een badkamer met douche. Ook op deze verdieping is er een toilet aanwezig.
Er is een ruime kelder (30 m²) en een praktische garage (30 m²).
De woning wordt verwarmd op mazout.
In de tuin is het rustig vertoeven.
Spreekt deze gezinswoning jullie aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder!

Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P- score A / G- score A).

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.b

Contacter