House for sale

275000€ Old Price €318,000

3 bedrooms 172 square meters

Immoweb code : 11037767
Immoweb code : 11037767

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
172 square meters livable space
766 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. In een rustige straat, vlakbij het centrum van Tessenderlo met al zijn winkels, scholen en horeca vinden we deze vrijstaande gezinswoning terug. Ook de op- en afrit van de E313 bevindt zich op slechts enkele minuutjes rijden.
Op het gelijkvloers bereiken we via de inkomhal de ruime woonkamer (39 m²). De grote ramen (dubbel glas en houten profielen) zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. De keuken is evenzeer aangenaam ruim (16 m²) en loopt uit in de veranda (16 m²) die een leuk zicht op de tuin biedt. Er is een toilet apart aanwezig op de gelijkvloerse verdieping.
Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers (14,45 , 13,26 en 14,10 m²). Er is een badkamer met douche. Ook op deze verdiepingis er een toilet aanwezig.
Er is een ruime kelder (30 m²) en een praktische garage (30 m²).
De woning wordt verwarmd op mazout.
In de tuin is het rustig vertoeven.
Spreekt deze gezinswoning jullie aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder!

Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P- score A / G- score A).

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-o

Get in touch