Maison à vendre

285000€

5 chambres 186 mètres carrés

Immoweb code : 11162949
Immoweb code : 11162949

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
186 mètres carrés habitables
120 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Instapklare stadswoning, 5 slpks, groot terras, opp 1a 20ca

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruime instapklare stadswoning met een groot terras gelegen te Tienen, Aandorenstraat 59.

Deze woning werd volledig gestript en gerenoveerd zoals het dak, ramen, extra verdiepingen gecreëerd, vloeren, isolatie muren en pleisterwerken, sanitaire leidingen, elektriciteitswerken (conform tot 2047), de installatie van een condenserende ketel en radiatoren, nieuwe keuken en badkamer, aanleg terras etc.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een gezellige woonkamer met eetplaats, een mooi keuken en een wasplaats/berging met een toilet. De eerste en twee verdiepingen zijn voorzien een badkamer en vier ruime slaapkamers. Via een vaste trap bereik je de derde verdieping die volledig afgewerktis tot een polyvalente ruimte van ca 41m2, eenvoudig aanpasbaar naar twee kamers. De woning heeft een groot aangelegd terras met achteraan een jacuzzi.

Deze instapklare stadswoning heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 186 m2, gunstig gelegen, nabij het centrum van Tienen, openbaar vervoer, station, vlotte verbinding E40.

Benieuwd naar deze woning, aarzel niet en contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Meer info en foto's op www.co-immo.be - T 0474 293 793. EPC 122 - GVG-WG-GMO-GVKR-GVV - Rooilijnplan.
Het onroerend goed is gelegen in een vastgestelde archeologische zone: Historische stadskern van Tienen en Wetenschappelijke Inventaris: Historische stadskern van Tienen. Voor meer info over de rechtsgevolgen

Contacter