Maison à vendre

159000€

1 chambre 115 mètres carrés

Immoweb code : 11088422
Immoweb code : 11088422

Aperçu

1 chambre
115 mètres carrés habitables
202 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze halfvrijstaande te renoveren standswoning is gelegen langs de Sportpleinstraat ter hoogte van nummer 21, op een perceel van 2a 02ca.
Op slechts een tweetal minuutjes wandelen komt men al in het centrum van Tongeren. Ondanks de centrale ligging is het hier aangenaam om wonen in deze rustige straat met weinig verkeer, met alles wat men nodig heeft toch vlakbij, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer,..

Deze knusse woning dient verder gerenoveerd te worden. Het dak werd al vernieuwd door de eigenaar een achttal jaar geleden, zodat deze zware kost niet meer gemaakt moet worden door de koper.

INDELING:
Gezellige binnenkoer die leidt naar de inkomdeur, open leefruimte onderverdeeld in keuken met eetplaats en daarop aansluitend een knusse zitruimte, badkamer met bad, lavabo en WC, trap naar de verdieping, kleine nachthal, 1 slaapkamer.
Buiten: gezellige binnenkoer die dienst doet als terras, ruime halfvrijstaande garage. Berging met overkapping.

Het leuke achterliggende stadstuintje - niet inbegrepen in dit aanbod en toehorende aan de gemeente - mag mits onderhoud in gebruik genomen worden door de koper.

EPC: 508 kWh/m² pj. Label F - Deze woning is bijgevolg onderhevig aan de renovatieplicht.
- https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Wie aan de voorwaarden voldoet, komt in aanmerking voor het bekomen van een aantal noemenswaardige premies. Meer info via
- https://www.vlaanderen.be/premies-voor-ren

Contacter