Maison à vendre

175000€

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 11331226
Immoweb code : 11331226

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
1184 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
COMPROMIS IN OPMAAK - Te midden van rustgevende natuur, ligt deze heerlijke chalet in Groen Ursel. Hier kan je ongestoord even weg zijn of werken, en dat op maar 20 minuten van zowel Gent als Brugge. Deze (vakantie)woning ligt nabij het Drongengoedbos, wat maakt dat je direct in de natuur bent wanneer je buiten stapt.

Deze vakantiewoning voorziet een lichtrijke living en eetkamer. Er is een volledig geïnstalleerde open keuken met koelkast en vriesvak, kookplaat op gas, elektrische oven, spoelbak en mogelijkheid tot het plaatsen van een vaatwasmachine. Verder op het gelijkvloers bevindt zich een bureauruimte, badkamer met toilet, douche en lavabo, 1 slaapkamer. Op de ruime mezzanine is er plek voor een tweede living, bureau en/of extra slaapruimte, en extra bergruimte. De chalet is goed geïsoleerd en heeft dubbele beglazing.

De woning wordt omringd door een levendige bostuin met terras, fruitbomen- en struiken, vijver, tuinhuisjes, regenwaterputten, parkeerplek voor 2-3 wagens.

Ondanks recente energiezuinige verbeteringswerken is de EPC score 655 kWh/m, omdat de woning verwarmd wordt met een authentieke houtkachel/allesbrander. Centrale verwarming op gas plaatsen is mogelijk, waardoor de EPC score kan halveren.

Ideaal voor eigen (vakantie)woning, thuiskantoor of opbrengsteigendom voor vakantieverhuur.
LET OP: domicilie plaatsen is NIET mogelijk!

Nieuwsgierig of wil je een bezoek inplannen? Contacteer dan Steven en Nienke via email: [email protected].

Contacter