Maison à vendre

Faire offre à partir de 495000€

3 chambres 214 mètres carrés

Immoweb code : 11278898
Immoweb code : 11278898

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
214 mètres carrés habitables
3472 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Uitermate verzorgde woning met 3 slaapkamers en weide op 3.472m² in Wakken!
Indeling: 
Gelijkvloers: We komen binnen in de inkomhal met vestiaire en apart bezoekerstoilet. Vervolgens hebben we toegang tot de woonkamer van maar liefst 50m² met een gezellige houtcassette en prachtig zicht op de tuin! Vanuit de woonkamer hebben we ook toegang tot een groot terras. Naast de woonkamer bevindt zich de open en volledig ingerichte keuken uitgerust met een inductiekookplaat, dampkap, koelkast, microgolfoven, oven, dubbele spoelbak en vaatwas. Er zijn 3 volwaardige slaapkamers van resp. 10m², 12m² en 15m². De badkamer beschikt over een ligbad, enkele wastafel en een toilet. 
Kelder (85m²): Droge kelder die opgedeeld werd in een garage (31m²) met automatische sectionaalpoort, bureau, provisieberging en een aparte wasplaats met voorziening voor wasmachine en droogkast. 

Zolder:  Geïsoleerde zolder van maar liefst 90m² te bereiken met vlizotrap. 

Buitenomgeving: voor de woning is er een grote oprit waar er verschillende wagens kunnen staan, de woning is omgeven door groen en beschikt over een onderhoudsvriendelijke tuin met tuinberging en loungegedeelte van 24m². Alles is mooi omheind. Achteraan is er nog een weide en uitweg. 
Pluspunten:
- Rustig gelegen in Wakken
- Prachtig verzicht
- Volledig onderkelderd
- Weide achteraan ook toegankelijk 
- Onderhoudsvriendelijke en zongerichte tuin
- Woning is asbes

Contacter