Maison à vendre

279000€

5 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 11366997
Immoweb code : 11366997

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
160 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Royale en ruime rijwoning gelegen in een rustige residentiële wijk. De woning ligt in een verkeersluwe straat in Wenduine, perfect voor wie op zoek is naar rust en privacy.
Heeft u kleine kinderen? De woning grenst aan een recent vernieuwd speeltuintje, toegankelijk via een paadje dat direct vanuit de tuin vertrekt! Dit maakt het een ideale keuze voor gezinnen met jonge kinderen. Daarnaast bevindt u zich op wandelafstand van de Zeedijk en de surfclub van Wenduine! In een mum van tijd staat u met de wagen in Brugge.

Deze solide (betonnen constructie) woning (bewoonbare opp: 144m²) maakt plaats voor een zeer lichtrijke woonkamer die soepel overgaat in de open keuken dewelke uitgerust met een keramische kookplaat, dampkap en koelkast.
Afgesloten en afzonderlijke inkomhal, met trappenhal en gastentoilet op het tussenverdiep. Achter het huis ligt een grote tuin, een fantastische buitenruimte die tal van mogelijkheden biedt voor zowel ontspanning als actieve recreatie. Hier kunt u een middag genieten van de zon, een speelruimte voor de kinderen creëren, of een plek voor gezellige barbecues inrichten. Boven bevinden zich vijf ruime slaapkamers die flexibiliteit bieden voor een groot gezin, extra ruimte voor thuiswerk, of zelfs een hobbykamer. De gehele bovenverdieping geniet van linoleum vloerbedekking. Elk van deze kamers kan worden aangepast en ingericht naar uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche en biedt een goede basis.

Contacter