Maison à vendre

* 436000€

3 chambres 224 mètres carrés

Immoweb code : 11147931
Immoweb code : 11147931
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
224 mètres carrés habitables
297 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen in de woonwijk, op de Wulfhoek te Wingene,
Ruime halfopen woning in moderne pastorijstijl met maar liefst 224 m2 bewoonbare oppervlakte.
(inclusief zolder en garage)

De indeling van de woning is als volgt:
Inkomhal met gastentoilet, een ruimte voor bureau/ speelhoek, bergingruimte onder de trap, leefruimte met eetplaats en een open keuken voorzien van alle toestellen. Naast de keuken vinden we de garage met wasplaats. Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers en een familiedressing, de slaapkamers meten respectievelijk 16 m 2, 14 m2 en 12 m2 en een ruime badkamer voorzien van een ligbad en douche met dubbele lavabo. Er is een optie om een tweede badkamer te voorzien, niet nodig? Dan is een strijk/linnenkamer een leuke extra troef. Met de vaste trap bereiken we de zolder, deze kan zeker gebruikt worden als 4 de slaapkamer.

De prijs die vermeld is is exclusief kosten, all-in heb je een totaal budget nodig van 528.833,00 EUR
Belangrijk om te weten is dat de voortuin en de oprit tot de eerste 6 meter is aangelegd. De keuken en de vloerafwerking van de slaapkamers zitten niet vervat in de prijs.

Troeven:
+ regenwaterput 7000 L (pomp is voorzien in de put)
+ lucht/water warmtepomp met vloerverwarming op het gelijkvloers en ventiloconvectoren op de verdieping. (incl tapwaterboiler)

Goed om te weten:
BEN woning = E-peil maximum 20 dankzij zonnepanelen, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp, ideaal voor het milieu én je budget (energiebesparend) + teruggave 50% gro

Contacter