Maison à vendre

399000€

3 chambres 166 mètres carrés

Immoweb code : 11336001
Immoweb code : 11336001

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
166 mètres carrés habitables
237 mètres carrés de terrain

Description

huis

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op zoek naar de perfecte woning die alles biedt wat je nodig hebt? Zoek niet verder! Deze ruime woning in Wommelgem heeft het allemaal: comfort, stijl en veelzijdigheid.

Kenmerken:
Gelijkvloers: Een polyvalente ruimte die voor tal van doeleinden kan worden gebruikt – een kantoor, speelkamer, of zelfs een fitnessruimte – de keuze is aan jou!
Eerste verdieping: Een royale woonkamer met een gezellig haardvuur en een open keuken. Er is ook een handig toilet op deze verdieping.
Tweede verdieping: Drie comfortabele slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en nog een toilet. Privacy en comfort zijn hier gegarandeerd!

Extra comfort: Vloerverwarming op zowel de eerste als de tweede verdieping, wat zorgt voor een aangename warmte en besparing op energiekosten.
Buitenruimte: Geniet van de grote tuin met een praktisch tuinhuis. Perfect voor buitenactiviteiten, tuinfeesten en ontspanning.

Dit is een ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en moderne leefruimte met veel mogelijkheden. De vloerverwarming zorgt voor extra comfort tijdens de koude maanden, terwijl de grote tuin een oase van rust en groen biedt.

Deze woning is gelegen in het charmante Wommelgem, een gewilde buurt met goede voorzieningen en gemakkelijke toegang tot winkels, scholen en openbaar vervoer. Een rustige en toch goed bereikbare locatie!

De woning is asbestveilig.
EPC Energielabel B - 160 kwh/(m² j

Contacter