Maison à vendre

403000€

2 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 11231745
Immoweb code : 11231745

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
130 mètres carrés habitables
118 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In de dorpskern van Zomergem ligt een klein doodlopend straatje die in de volksmond gekend staat als het “cinemastraatje”. In dit pittoreske straatje verkoopt Huyswerk Keirse twee leuke nieuwbouwwoningen, met veel aandacht voor ontwerp en ecologie. Alfons Sifferstraat 23, de linkerwoning, is een gesloten woning die voorzien is van 2 slaapkamers, een verhoogd terras en een gezellig tuintje, waardoor de woning ideaal is voor jonge koppels, kleine gezinnen of iets oudere koppels die nog niet als 'senior' door het leven willen.

De rustige locatie biedt een perfecte woonomgeving. De woning heeft een verhoogd terras aan de voorzijde en uitzicht op de tuinen van de Dekenij achteraan. Hoogwaardige afwerking met o.a. bronzen aluminium schrijnwerk, gepolierde betonnen vloeren, eiken parket, en een kwalitatieve keuken en badkamer. Een vide creëert extra ruimtegevoel, en de warmtepomp met diepteboring (die zowel verwarmd als verkoeld) zorgt voor duurzaamheid en comfort in alle seizoenen (EPC in aanvraag). Elke woning heeft een eigen parkeerplaats.

Deze nieuwbouwwoning komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6% (ipv 21%) indien de woning voor de komende 5 jaar je enige en eigen woning is.

Bekijk onze website (huyswerk-keirse.be) voor meer informatie! Voor verdere vragen, bel of mail naar Brecht Keirse via 0474230796 /[email protected].

Contacter