Maison à vendre

525000€

4 chambres 153 mètres carrés

Immoweb code : 11359868
Immoweb code : 11359868

Aperçu

4 chambres
3 salles de bains
153 mètres carrés habitables
1657 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een trendy, luxueus gerenoveerde (2023) woning met mogelijke kangoeroe-woonst & ruime tuin in Zwijndrecht! Lees dan snel verder.

De schitterende ligging dicht bij de E17 (Gent-Antwerpen), het grote perceel (1.657m²), de luxueuze totaalrenovatie en de 4 slaapkamers zijn slechts enkele van de sterke troeven. Bekijk zeker ook de conforme elektriciteit en het gunstige EPC (label B)!

Indien gewenst wordt in het bijgebouw een moderne keuken en badkamer volledig geïnstalleerd..

Indeling:
GLV: Je komt binnen in deze woning via de inkomhal met apart gastentoilet. Deze hal biedt aan de linkerzijde toegang tot een allround berging. Rechtdoor bevindt zich een ruime en lichtrijke leefruimte met uitzicht op de tuin, deze is verbonden met de open keuken die voorzien is van alle comfort van ingebouwde toestellen. Door het schuifruim heb je toegang tot de prachtige tuin met zonneterras.

Bijgebouw:
Via de oprit of zij-ingang betreden we de kangoeroe-woonst, deze is voorzien van een garage met sectionaalpoort, een keuken met ingewerkte toestellen.
De vaste trap brengt ons naar de eerste verdieping opgedeeld in een studio woonkamer met ensuite badkamer.

1steV: Vaste trap naar de eerste verdieping met een modieuze badkamer, een ligbad, een wastafel in meubel en toilet. Verder is dit verdiep voorzien van 2 ruime slaapkamers.

2de V: Vaste trap naar de masterbedroom met inloop-badkamer voorzien van een douche en wastafel in meubel.

Troeven:
- Centrale ligging op wandelafs

Contacter