Manoir à vendre

3 chambres 151 mètres carrés

Immoweb code : 11008386
Immoweb code : 11008386

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
151 mètres carrés habitables
615 mètres carrés de terrain

Description

Maison villageoise

Désolé il n'y a pas de traduction française. Zeer ruime en stijlvolle BEN-woning in pastoriestijl met 3 slaapkamers en garage, gelegen in een rustige residentiële buurt van Laakdal. De tuin is zuid georiënteerd.

Op het gelijkvloers bereiken we via de inkomhal met gastentoilet de woonkamer (22,35 m²). Deze loopt uit in de ruime open keuken met eethoek (29,41 m²). De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Aansluitend in de berging (7,59 m²) is er veel opslagruimte voorzien, alsook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers (26,33 m², 16,10 m² en 12,34 m²) waarvan de masterbedroom voorzien is van een dressing. De badkamer bevat alle comfort; inloopdouche met glazen wand, badkamermeubel met dubbele wastafel én een ruim bad (180x80 cm). Tot slot bevindt er zich op de eerste verdieping een tweede apart toilet.

Een vaste trap brengt ons naar de volwaardige zolderverdieping (ca. 74 m²) die nog tal van mogelijkheden biedt.

Deze knappe woning is afgewerkt in hoogwaardige, duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. De individuele centrale verwarming en sanitair worden door een warmtepomp met binnen- en buitenunit voorzien. Op het gehele gelijkvloers en de badkamer boven is er vloerverwarming aanwezig. Er zijn 10 zonnepanelen met een vermogen van 3711,5 kWp.

De residentiële en groene ligging op Hoeve Van Gemp biedt heel wat voordelen. Het is er rustig vertoeven, aangezien e

Contacter