Jabit'O

* De 243160€ À 355550€

1 - 2 chambres 85 - 99 mètres carrés

Immoweb code : 11046159
Immoweb code : 11046159
*hors taxes

Aperçu

1 - 2 chambres
85 - 99 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Het project is ontworpen en gerealiseerd aan het aangelegde park met vijver. De architectuur van Jabit'O is tijdloos en modern en kent in duurzame materialen. Het project heeft zowel nog 1 als 2 slaapkamer appartementen beschikbaar.

De ligging van Jabit'O is optimaal, nabij de dorpskern van de gemeente Jabbeke, waar alle voorzieningen te vinden zijn (bakker, slager, apotheek,...). Daarnaast is het project slechts enkele minuten verwijderd van de op- en afrit van de E40 wat een ideale bereikbaarheid met zich meebrengt.

De appartementen worden gekenmerkt door ruime raampartijen met schuiframen in de leefruimtes en draai- en kipramen in de andere ruimtes. Ieder appartement beschikt over een ruim terras. De gelijkvloerse appartementen hebben een mooi aangelegde tuin.

Het project beschikt over een ondergrondse parkeerkelder waar variatie is in parkeerplaatsen en garageboxen alsook kelderbergingen.

Het project werd reeds voor 80% uitverkocht.
Breng een vrijblijvend bezoek aan het project en toets de mogelijkheden binnen Jabit'O af aan jouw wensen.
Heeft u vragen omtrent beschikbaarheid, plannen of prijzen, aarzel dan zeker niet contact op te nemen met [email protected] of op het rechtstreeks nummer 0479 61 53 82.




Contacter